Tørketid primer før membran

Gips og fiberplater primes med Primer G, Primer S eller Primer E-10 ufortynnet. You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Benyttes for å sikre vedheft, binding og porelukking mellom underlag og påfølgende lag.

Tørketid primer før membran

Unngå dammer, og fordel primeren jevnt over hele underlaget.

Hey’di Smøremembran er vanntett, forblir elastisk og kan oppta bevegelser i underlaget. Dine personopplysninger vil kun bli brukt av Hey’di AS til å kontakte deg vedrørende din forespørsel. I våtrom stilles det spesielle krav til forsegling av underlaget siden dette må tåle å stå fuktig mer eller mindre konstant over lengre tid. Men diskusjonen om hva som er bra nok og hvordan det skal gjøres, tar nok ingen ende med det første. Det er et faktum at norske bad lekker, og mange peker ut våtromsmembranen som den store syndebukken – holder den egentlig mål? Finn ditt nærmeste byggevarehus for å få riktige varer, priser og lagerstatus. Velg det byggevarehuset der du ønsker å hente varene dine. Merk at lagerbeholdning og priser kan variere mellom byggevarehusene.

Primeren skal være gjennomherdet før påføring av membran. Robust™ Primer-Våtrom er en vannbasert primer og dampsperre til beskyttelse av byggematerialer som er følsom for fukt/damp. Dette produkt er klar til bruk og bør kun fortynnes ved bruk som primer. Mastigum spray er et vannbasert bitumen forseglingsmateriale som har perfekte vanntettingsegenskaper. Den har fleksible og elastiske egenskaper som ikke tidligere er sett, og det gjør den anvendelig ved et bredt temperaturspekter fra -15 C til 100 C. Skriv inn ditt postnummer så finner vi automatisk din nærmeste butikk. To proceed adding the product to the cart we need you to include the certificate of the company that will perform the installation of the unit.

Byggmax gulvprimer er en dispersjonsbasert primer for å forbedre feste mot underlag og minske vannabsorbering fra underlag. Våtrommet skal planlegges og bygges slik at det tilfredsstiller de krav som er angitt i Teknisk Forskrift § 8.37. Det er viktig at detaljene planlegges, og arbeidene utføres på en slik måte at fukt ikke kommer i kontakt med områder og materialer som ikke skal fuktpåkjennes – hverken under arbeidets gang, eller under normal bruk av våtrommet. Bruksområde Isola Primer brukes til forbehandling av betongflater som skal påføres helsveiset, asfaltbasert takbelegg eller membran. Hensikten er å støvbinde betongoverflaten for å oppnå varig, sterk forbindelse.

Tørketid primer før membran

Oppvarming eller blanding er ikke nødvendig før påføring. WT1 er den ultimate erstatningen til bitumenbaserte takmembraner. Dersom du skal ha en membran som legges før gulvet rettes av, er det helt essensielt at det blir brukt en avretting som er vannfast.

Skulle du for eksempel velge å legge ned 20mm Litex plater i gulvet, og rette av over disse har du ingen membran som beskytter massen, og den er i utgangspunktet utsatt for kontakt med vann. Selvutjevnende, støper, sparkelmasser, vannfaste, frostsikre og fiberarmerte.