Leilighet elverum

Helt kollektiv klart til å overtas av stødige studenter! Moderne stor enebolig til leie for studenter, familie eller bedrifter. Stor leilighet i sentrum, perfekt for en større familie, firmaleilighet eller kollektiv! Ledige rom i stor leilighet midt i Elverum sentrum!

Romslig balkong, gode solforhold, lave fellesutgifter og rekkegarasje. Leiligheten er gjennomgående og har godt med dagslys inn. Advarsel: JavaScript er slått av i nettleseren din. Heisann! Kevin Gascogne heiter eg og kommer i fra Stryn, men er opprinelig fra Frankrike men har budd i Norge 🇳🇴 snart 17 år no. Akkurat nå er jeg værnepliktig i militæret, men ønsker å starte på studie til høsten. Vi beklager, noen deler av Airbnb-nettstedet fungerer ikke ordentlig uten Javascript aktivert. Kan låne oppblåsbar madrass som kan legges på stue.

Terningen Arena. nTil Skysstasjonen/Jernbanestasjonen er det ca. Grønt boliglån er lån til miljøvennlige og energibesparende tiltak i nye og gamle boliger. Lånet har svært gunstig rente og er rimeligere enn vanlig boliglån. Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt.

Leilighet elverum

Bildene i prospektet er fra en tilsvarende leilighet, men med visse endringer. Her ønskes du velkommen til et innholdsrikt og koselig rekkehus på Søbakken. Entré/gang Romslig gang med plass til garderobeskap for oppbevaring av yttertøy og sko.

Kjøkken Kjøkkeninnredning med malte profilerte fronter og fliser mellom benkeplate og overskap. Stavåsen med flotte friarealer både sommer og vinter. Heis. Balkong Mer informasjon om eiendommen Vis alle Nøkkelopplysninger Vis/skjul informasjon Adresse Lillebakken Terrasse II. Fin 3-roms toppleilighet med garasjeplass og heis i bygget.

Sentralt beliggende 3-roms andelsleilighet med fin utsikt til Glomma. Heis og Garasje Pen 3-roms leilighet i 2 etasje med god standard. Triangelgården var en stilig bygård fra sin tid som huset både sorenskriverkontor, legekontor og fysikalsk institutt. Nå søker Røhne Eiendom om å få bygge om de tre øverste etasjene til leiligheter. Famille superposés dans la chambre avec salle pour 3. Peut emprunter un matelas gonflable qui peut être posé sur le salon.

Leilighet elverum

Può prendere in prestito un materasso gonfiabile che può essere appoggiato sul soggiorno. Per la Skysstasjonen / Jernbanestationen ci sono ca.