Legge strie

Hvordan får du slette og glatte vegger, uten strie som skinner gjennom malingen eller sprekker mellom gipsplater? Svaret er rullesparkling eller veggfornyer. Selv det mest profesjonelle malerarbeid kan ikke dekke over et dårlig underlag, og maling kan ikke skjule striens struktur. Rullesparkling av vegg Bruker du rullesparkling istedenfor å helsparkle veggen for hånd, så går denne jobben både fortere og er enklere å få jevn for deg uten profesjonell opplæring. Se gjerne videoen for å få tips fra våre profesjonelle malermestere. 1. Men du trenger ikke fjerne glassfiberstrie, legg for eksempel filt over i stedet.

Du er lei av den gamle glassfiberstrien, og vil gjerne bli kvitt den for å få en struktur på veggen. Hvordan gå fra vegg med struktur til en helt slett flate? Her er fire veier du kan gå. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Skriv inn ditt postnummer så finner vi automatisk din nærmeste butikk. To proceed adding the product to the cart we need you to include the certificate of the company that will perform the installation of the unit. Glassfiberstrie er et holdbart material som er enkelt å male, det gir en veggstruktur sammenlignet med en helt slett vegg, dessuten har glassfiberstrien et brannsikkert belegg som gir en viss beskyttelse mot brann.

Glassfiberstrien kan festes på malte, tapetserte og pussede overflater og på gipsplater. Kvalitetstapeter er gjerne tykkere enn billigere alternativer – og dermed lettere å legge. Vår erfaring er også at mønsterrapporten hos billigtapetene er mer unøyaktige, slik at mønsteret ikke treffer riktig på tapethøydene. Ifølge Prognosesenteret, skal nordmenn bruke 65 milliarder kroner på oppussing i 2015, og det vi liker aller best å gjøre selv, er lettere overflatebehandling som maling, tapetsering og gulvlegging.

Ifølge en meningsmåling utført av YouGov for Byggmakker, er det maling, beising og sparkling som står øverst på lista over innvendig oppussingsarbeid. Nærmest over natten var glassfiberstrie i manges øyne direkte kjipt, blottet for nostalgisk retroverdi. Sitter sporene fra 90-tallet bokstavelig talt fast på veggene? Det begynner å bli lenge siden glassfiberstrie med fiskebeinsmønster var det eneste «riktige» å ha på veggen. Denne herlige strien måtte jeg enten ta av eller legge noe oppå. Før/etter gang med revolusjonerende ny veggfornyer, nå slipper du å prakkes. Jeg har pusset opp litt i gangen og vindfanget her, også litt på badet.

Du kan legge til en oversettelse som ikke fins i ordboken, eller du kan stemme et allerede foreslått ord rett eller galt. Men så er vi så veldig usikre på om vi skal sparkle og male sponplatene på soverommene og i hybelen eller om vi skal ta kostnaden med å legge strie (sparkling, lim, strie og masse maling). Vi er midt i husbygginga, og skal nå i gang med veggene. Det er jo en del jobb, men bruker du lettsparkel, og legger tynt på to- tre ganger i stedet for å legge tykt på èn gang, så skulle du slippe å pusse deg fordervet. Vil det være relaistisk å smøre sparkel utover og rett og slett male denne?

Enten ved å glatte den ut, eller bevist gi den litt struktur? You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Godt forbredende underlagsarbeid er viktig og sluttresultatet vil avhenge mye av hvor godt denne jobben gjøres. Det betyr at de er produsert i to lag der du enkelt kan rive av det øverste laget og kun sitter igjen med en papirbakside på veggen.