Icopal produkter

Icopal as er Norges ledende leverandør av produkter til såvel skrå- som flate tak. Våre produkter distribueres gjennom byggevarekjedene og selges over hele landet. Din profil er anonym og du bestemmer selv hvilke bedrifter som skal få se din CV. Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre bruker-opplevelsen på karriere.no så bra som mulig. Store felt med kraftkleber sikrerer rask nedklebing av tungene.

Takshingelen er robust og slitesterk og motstår naturkreftene. You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Here we are using Foundations Section to create the tabs. Forhandler av kjøkken, baderomsmøbler, garderober og parkett.

Icopal produkter

Icopal as ble grunnlagt i 1895 på Fjellhamar med navnet Fjeldhammer Brug. Icopalkonsernet med hovedkontor i København og med selskaper i mange land i Europa og USA, er Icopal sikret at de til enhver tid følger med i utviklingen av produkter og metoder innenfor sine virksomhetsområder. Icopal er ledende på produkter og tjenester til beskyttelse av bygninger og konstruksjoner over og under bakken. Fjeldhammer Brug, og dermed fikk det norske selskapet lisensrettighetene til Icopal takbelegg som var utviklet i Danmark. Fjeldhammer Brug navn til Icopal, og dette merkenavnet har både før og etter vært synonymt med byggevareprodukter av høy kvalitet. A/S. Det første produktet ut fra fabrikken var bokpapp, men det var ikke lenge før den første produksjonen av takpapp var i gang. Med Primex etasjehøy begrenses skjøtene til et minimum og det gir en effektiv montering og fremdrift.

Icopal produkter

Jacklin og Icopal ble kalt ut på befaring på et rekkehus med flere boenheter. Godt nok. Av mange to av de sterkeste argumentene som brukes når valg av taktekking til flate tak skal tas. Vi ser, spesielt de siste ti årene, at pris er viktigere enn kvalitet når det skal velges tekking på taket.

København, dansk byggevarekonsern grunnlagt 1876 av Jens Villadsen (1842–1910), som utviklet et tjæremiddel for taktekking kombinert med en takpapp kalt Icopal. Virksomheten het fra 1912 Aktieselskabet Jens Villadsens Fabriker, fra 1995 Icopal a/s. Icopal er verdens ledende produsent av takbelegg og vanntette takdekker, bl.a. Icopals virksomhet innen veidekke, plastrør og plastfolie, samt dets anleggsvirksomhet, ble utskilt 2001. I Norge leverer Icopal takprodukter (takbelegg, takrenner, elementpiper m.m.) og driver tak- og fasadetekking. AISI 316) and tempered, laminated clearly glasses, thickness 8,76 mm. Icopal glass railing is approved for mounting up to 10 m above ground.

Icopal produkter

Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge.

Vårt store sortiment med kjente varemerker utøkes hele tiden og skal gjøre oss til et av Norges største byggevarehus. Alle produkter på Bygghjemme.no er tilpasset bruk i Norge,helpHeader:Kundeservice,helpBody:Vi sørger for at du får de produkter du behøver og at du alltid gjør et bra kjøp, både når det gjelder kvalitet og pris.,aboutHeader:Om bygghjemme,aboutBody:Bygghjemme.no ble lansert i 2012.