Hybelleilighet elverum

Stor leilighet i sentrum, perfekt for en større familie, firmaleilighet eller kollektiv! Ledige rom i stor leilighet midt i Elverum sentrum! Attraktiv og nyoppusset, rom i bofellesskap, meget sentralt! Flere bilder kommer.Ikke den mest moderne, men her er det rom for å gjøre litt på eget initiativ. Ring for info.Ingen kjæledyr eller røykere.Leiligheten inneholder komfyr og koketopp. Kun til ikke røykere eller personer uten kjæledyr.En hybel ledig!

Leier ut et rom i leiligheten min på vestad i elverum. Hybel i Elverum på 25 kvm, 2 rom og 6000 kr i leie. Moderne hybelleilighet til leie på Hanstad, Elverum. Kjøleskap, komfyr og vaskemaskin står i hybelen til bruk. To hybler eller hybelleilighet ledig sentralt i Elverum. Høgskolen Innlandet (Terningen), 50 m til nærmeste bussholdeplass, 400 m til nærmeste butikk. En e-post med innloggingsdetaljer har blitt sendt til deg.

Advarsel: JavaScript er slått av i nettleseren din. Vi beklager, noen deler av Airbnb-nettstedet fungerer ikke ordentlig uten Javascript aktivert. Hybel, 12m2, 2400/mnd, Sannerveien 53, Stange..Hybel til leie på ca. Inngang, kjøkken og bad deles med 2 andre hybelboere. Sentrumsnært og gangavstand til Stange videregående skole, butikk og bussholdeplass. Det er mye å tenke på i forbindelse med hvilke leietakere du ønsker å ha i boligen din. Gruer du deg kanskje til alt papirarbeidet?

Vi forstår deg godt. Det finnes ingen leiepriskalkulatorer eller gode oversikter som du kan benytte til å regne ut hva markedsleien er på en gitt leiebolig på en gitt adresse med en gitt standard. Det kan være krevende å finne ut hva som er riktig leiepris. Det er krevende å finne ut hva som er riktig leiepris. Ved å gå på visninger og snakke med andre leieboere kan du danne deg et inntrykk av hva det generelle leienivået er. Med tilgang til Internett kan du også sjekke ut noen av de mange leieannonsene som finnes på ulike leieportaler. Meget delikat og innholdsrik enebolig med hybelleilighet og stor dobbel garasje – Flott utsikt over Elverum!

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Er du først på besøk hos den ene, tar du like gjerne turen innom den andre. Halden er en idyllisk småby beliggende ved fjorden. Brosteinsbelagte gater, hyggelige butikker, koselige restauranter, elvepromenade og gjestehavn finner du midt i sentrum.

Mellom Oslo og svenskegrensen langs E18 finner du denne mangfoldige regionen – Indre Østfold.